Vi kör uppstartsträff för GreenQueens på Hook nu på lördag den 21 mars!

Vi kör som planerat med vår Uppstartsträff 21/3 för Green Queens i Småland

Vi ställer inte in utan försöker att hålla det ganska kort men vi vill gärna träffa er och infomera om våra planer och vad som är på gång. Vi ber dock att alla ni som känner er sjuka stannar hemma samt att vi håller avstånd när vi är här. Vi kramas alltid och hälsar vänligt på GQ men denna gången får tyvärr en vikning räcka.

Varmt välkomna!

Äntligen öppnar Green Queens Golf i Småland!!

Det vill vi fira genom att bjuda in alla tjejer i åldern 22-45 år till en uppstartsträff på Hooks Golf klubb lördagen den 21 mars kl. 10.00.

Denna träff är till för alla tjejer som spelar golf oavsett nivå eller som är intresserad av att börja spela golf och vill ingå i ett härligt tejejgäng med glada och positiva tjejer.
Vi träffas i klubblokalen som ligger på andra våningen i klubbhuset. Vi på Green Queens kommer vara på plats och Hooks bjuder på fika och spännande information om säsongens kommande aktiviteter för tjejer.

Kom som du är oavsett om du är helt nybörjare eller proffs. Har du ingen att gå med? perfekt för då kommer du ha massor av vänner när du åker hem <3. Så boka din plats i dag och bli en del av vårat härliga tjejgäng. Vart: Hooks GK (klubbhuset 2:a våningen) Jönköpingsvägen 24, Hok När: Lördagen 21/3 kl. 10.00 Vem: Alla tjejer i åldern 22-55 år som vill träffa nya härliga tjejkompisar. Träffen är kostnadsfri, men anmälan är bindande. Boka din plats på GreenQueens sida https://greenqueensgolf.se/product/uppstartstraff-21-3-for-green-queens-i-smaland/