Matinspiration av Lisa Lemke på Hooks 25 februari

Vi är superglada att kunna erbjuda våra medlemmar en förelsning med Lisa Lemke den 25 februari 18:00. På Rännet i klubbhuset.

Lisa är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Hon arbetar med att laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam.

Lisa har sedan 2011 spridit matglädje i tv, bland annat genom Sommarkväll på SVT, Grillmästarna, Mitt kök/Köket på TV4 och sedan 2018 med SVT:s matprogramserie Timjan, tupp & tårta som spelas in hemma hos Lisa på Skrea Backe.

För oss på Hook kommer hon att berätta lite om klimatsmart mat, vegetarisk mat och lite om vad man kan stoppa i bagen att tugga på.

Vi startar 18:00 på Rännet i klubbhuset. Lisa börjar med att inpirera oss under någon timma och sedan får vi lite att tugga på och då minglar Lisa runt och berätta lite mer och svara på frågor osv. Recept utlovas också.

Detta kommer bli supertrevligt och därför tänker vi att du som medlem kan ta med en vän, flickvän, fru, gubbe osv. så får ni möjlighet att bjuda någon i er närhet som kanske inte hänger med på golfbanan men som vill hänga med här.

Allt är kostnadsfritt och vi samarbetar med Smålandsidrotten i detta projekt.

Vi får plats med många men det är ändå begränsat antal så först till kvarn...och anmäl senast 19 februari till helen@hooksgk.se

Varmt välkomna!