Välkommen att spela på Hook!

Boka din starttid via Min Golf, Appen MG Bokning eller Golfcenter 0393-214 20 precis som vanligt. Tillsvidare har vi tagit bort kravet på att anmäla sig i golfcenter innan spel för våra medlemmar men du får med fördel ankomstregistrera din tid själv via Appen Ontag eller MG Bokning. Använd gärna de digitala scorekorten i dessa appar när du spelar.

Det finns en brevlåda på det lilla röda starthuset och där finns pappersscorekort. Du är självklart välkommen in i Golfcenter och hämta ett scorekort precis som vanligt om du vill.

Är du vår gäst vill vi att du kommer in i Golfcenter och betalar din Greenfee.

Vi tar gemensamt ansvar för varandra och vår hälsa genom att följa alla rekomendationer från Folkhälsomyndigheten. Tänk på att hålla avstånd och vilka kontaktytor du har ex. flagga, kratta osv.

Bistro och kiosker på banan.

Bistron i klubbhuset har lunchservering fredagar, lördagar & söndagar mellan 12-15.

Övriga dagar måndag-torsdag serveras herrgårdslunch i Hooks Herrgårds restaurang mellan 12-14

Menyn hittar hittar ni genom att klicka här. Det kommer att vara bordsservering och man kan sitta både inne och ute.

Självserveringsdelen i kioskerna är öppna på båda banorna.

Varmt välkomna till Hooks GK!