Slaget över 54 hål.

Har ni dåligt med planer inför semestern? Tycker ni det är roligt att tävla? Vill ni känna på hur det är att spela en tävling över tre dagar? Då har vi tävlingen som passar perfekt. 

 

Som en ny happening från och med i år så kommer det spelas en tävling som heter "Slaget över 54 hål". Tävlingen kommer i år att spelas under 22-24 Juli och är precis som det låter en tävling över 54 hål. Just denna tävlingen arrangeras i samarbete med Götaströms GK vilket ger oss möjligheten att få spela på båda klubbarna i samma tävling. Det enda som krävs förutom att man måste betala startavgift är att man är medlem antingen på Hooks GK eller på Götaströms GK*. 

 

Båda klubbarna har jobbat hårt inför tävlingen för att kunna skapa en bra inramning och ett fint prisbord. Låter tävlingen intressant? Gå i så fall in och kika på statuerna för tävlingen som finns lite längre ner på denna sidan. Håll gärna ett extra öga på när anmälningen öppnar så att ni inte missar chansen till ett av årets roligaste evenemang. Vår förhoppning är att detta kommer bli ett uppskattat och roligt event som kommer att fortsätta i många år framöver.

 

Länk till anmälan

 https://mingolf.golf.se/Competition/3329226

 

 

/Tävlingskommittén 

 

*Anmälan till tävlingen kan även göras av medlemmar som har "dubbelmedlemskap" på antingen Hooks GK eller Götaströms GK.